Company Detail

  1. Home
  2. Kaduna
  3. Company detail
Freelancers
employer

About “Roberta Canevari”

Miten pelaat Texas Hold’em?

Siinä on myös paljon liikkuvia osia, joista merkittävin on se, että kun joku “panostaa” vastustajalle (tai “läpäisee” toisen pelaajan panoksen jälkeen) se on perussääntöjen rikkominen. Kun pelaat rahaa, pinoasi on edustettava rahaa, jota sinulla todella on pöydässä. Halusin vain lisätä jotain. Tässä pelissä on enemmän pelaajia kuin mitä löydämme kirkosta. Olen tosissani, tämä on suurin tosiasia pelistä.

Tärkeintä on ymmärtää, että pokerin pelissä on liikaa pelaajia. Useimmat kokeneet pelaajat (ja olen yksi heistä) tekevät tämän koko ajan. Luulen, että todella perustiedot todennäköisyydestä auttaisi sinua paljon. Tämän mielessä todennäköisyyden pitäisi auttaa sinua paljon. Bluffata kädellä kuten AA tai KK ei ole vain hyvä käsi, se on hyvä käsi bluffata. Sinun on ymmärrettävä, että pokeri ei ole huono käsi.

Sinulla on huonoja käsiä, kun sinulla on huonoja kortteja. Tässä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja taittaa voittavan käden: Tämä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja kutsutaan alas preflop. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista Texas Hold’emin pelaamisen ja perinteisen pokerin välillä: tässä ei ole taitettua omaisuutta. Suuri pino voi lyödä vetoa, koska he ovat halukkaita rullaamaan, jos ne ovat lyhyitä pinoja ja/tai saavat arvon.

Heidän vastustajansa kaikki panostavat, kun soittaja yrittää saada arvoa soittamaan. Tämä ei johdu siitä, että elämme maailmassa, jossa ei ole empatiaa, se johtuu siitä, että ei ole ilmaista lounasta tai ainakin ei ilmaista lounasta, jossa pelaajien kortit ovat kyseessä. Tässä tapauksessa puhelu tulee sekä suuresta pinoista että pienemmästä pinoista. Pieni pino voi lyödä vetoa, koska he tietävät, että heillä on vahva käsi. Oletko kiireinen pelaaja, joka haluaa kokeilla kättäsi korkeimmilla vaihtelutaulukoilla?

Oletko hidas pelaaja, joka haluaa pystyä murskaamaan sen paremmin vastustajia vastaan? Oletko joku, joka pelaa verkossa ja elää samaan aikaan? Ensimmäinen on löytää oikea peli sinulle. Kun se tulee verkossa, on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä parantaa. 2) Et välttämättä bluffaisi aina heikoilla käsillä, haluat ehkä olla konservatiivisempi riippuen potin tyypistä ja muiden pelaajien tyypistä. 1) Et aina menisi arvokäsineitä vastaan arvoa vastaan (esim.

Pidän ideoista #3, #4, #5 (erityisesti viides), mutta kysyn #2 perustuen siihen, miten olen oppinut pelin. Tiedän myös, https://fi.poker-plans.com että se riippuu paljon siitä, miten haluat oppia sen. 4) Sinun pitäisi pystyä soittamaan (riippuen tilanteesta). 5) Sinun tulisi pystyä nostamaan suurilla käsillä ja / tai pienillä käsillä. 3) Et pelkää nostaa heikkoja käsiä tehdä lauta “ystävällisempi” (jos sovellettavissa).

Yleensä on järkevää bluffata (heikkojen käsien tapauksessa), mutta tämä ei ole kovin luonnollista. Kaikkia näitä muunnelmia pelataan kasinoissa ympäri maata. On kuitenkin olemassa useita eri versioita Texas hold’em ja monet variaatiot on omat nimensä. Esimerkiksi Texas Hold’em on pelattu joissakin paikoissa 1900-luvun alusta lähtien. Tämän selventämiseksi on monia pokerimuotoja, joita pelataan kaikkialla Yhdysvalloissa.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.